Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Εκδρομή !!!!!!!!

 Πρώτη εκδρομή του ελληνικού σχολείου της Α. Ειρήνης Χρυσοβαλάντο

   Οι εκδρομές είναι πάντα η χαρά των μαθητών.... όλων των μαθητών, ανεξαιρέτως ηλικίας, εθνικότητας ή φύλου!! Ιδίως όταν όλη τη χρονιά λίγο εξαιτίας του βαρύ χειμώνα δεν έχουμε βγει ούτε καν στην αυλή..

   Είχαμε υποσχεθεί στα παιδιά ότι, όσοι θα συμμετείχαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην 5η λεωφόρο, θα είχαν μια ξεχωριστή επιβράβευση: Θα πηγαίναμε εκδρομή!! 

   Έτσι, στις 28 του Μάη ο καιρός μας έκάνε τη χάρη...Μας χάρισε μια όμορφη, ηλιόλουστη, ζεστή ημέρα και βρήκαμε την ευκαιρία που γυρεύαμε....Επιβιβαστήκαμε στα σχολικά με προορισμό το Astoria Park.


   Συνοδοί της εκδρομής η υποδιευθύντρια του σχολείου μας η κ. Ραλλού και η δασκάλα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στην παρέλαση, δλδ εγώ!!!! ( γιούπιιιιι!!!!!!!! )

Η Ραλλού κι εγώ

   Όπως θα δείτε και από τις ακόλουθες φωτογραφίες περάσαμε υπέροχα!!! Κάναμε πικ νικ, παίξαμε, τρέξαμε, χορέψαμε, φάγαμε ωραιότατο παγωτό που μας κέρασε ο διευθυντής του σχολείου ο πάτερ Ευγένιος, χαλαρώσαμε, συζητήσαμε, κυληστήκαμε στα χορτάρια, βγάλαμε φωτογραφίες..

Παίξαμε μπάλλα..

Κάναμε φούσκες..

Παίξαμε κυνηγητό

Τρέξαμε

Κάναμε σχοινάκι

Ο κύριος Παναγιώτης μας έκανε αεροπλανάκια
Κάναμε πικ νικ

Φάγαμε τα γλυκάκια που μας έστειλε η μαμά της Κατερίνας & της Μαριάννας

                                             
Κυληστήκαμε στο χορτάρι...μικροί και μεγάλοι..

Με την κόρη τηκ. Ραλλούς την Άννα Μαρία

Μαζέψαμε και τα σκουπίδια μας πριν φύγουμε
   Βγάλαμε και μια όμορφη αναμνηστική φωτογραφία μιας και αυτή ήταν η πρώτη εκδρομή του ελληνικού σχολείου της Αγίας Ειρήνης του Χρυσοβαλάντου για να έχουμε να τη θυμόμαστε!

Τα παιδιά με τις δασκάλες και τους οδηγούς των σχολικών,
τον πατέρα Μελέτιοκαι τον κ. Παναγιώτη

   Αποχαιρετίσαμε με τον καλύτερο τρόπο το Μάιο και μαζί με αυτόν μια γεμάτη χρονιά που πια οδεύει στο τέλος της!! Μπορούμε πια περήφανα να λέμε πως έχουμε στις αποσκευές μας και τις όμορφες αναμνήσεις μιας σχολικής εκδρομής!!
  

   Καλό μήνα να έχουμε και επιτέλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !! Μετράμε όλοι πια επισήμως αντίστροφα τις ημέρες για τις διακοπές.... Μετράμε αντίστροφα τις ημέρες της επιστροφής μας στην Ελλαδίτσα μας!!!!!!!!


     :-)

1 σχόλιο: